Červenec 2010

Ashley´s favourite 0.7

31. července 2010 v 16:22 | Kikinka |  Ashley´s Favourite
Všichni je určitě znáte...Ano jsou to UGG a přidávám je do této rubriky protože Ashley je nosí dost často:)Je hodně druhů a sem vám dávám ty asi nejobyčejnější,ale na fotkách můžete vidět třeba i ty s kožíškem;)) 
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Cena přibližně 2800,-( $140)
http://oh-missashleyinka.blog.cz/

První film z Blondie Girl Productions prodán ABC Family!

31. července 2010 v 11:49 | Kikinka |  News
ash-and-ve.org
JustJaredJr:"Právě jsem prodala můj první film do ABC Family,ve kterém nejsem a je to opravdu vzrušující,protože je to těžké.Když dělám produktivní setkání,vždy se mě ptají zda budu ve filmu účinkovat.Těm dotyčným odpovím 'ne, já nechci být ve filmu chci být pouze v produkci a oni mi řeknou 'Ou,dobře,protože to bude velmi těžké to prodat"

Ashley pokračovala:"Každý, kdo chce koupit něco z mé produkce obvykle chce, abych v něm byla já a já opravdu chci aby založení mé prodokční společmosti bylo oddělené(Tuhle část jsem s těží překládala,takže to moc nedává smysl).Chci jen dělat něco, mít nápady s kterými bych přišla do reality show, a z tohoto filmu,který sme  právě prodaly ABC Family jsem opravdu nadšená."

American Cheerleader Magazine [October Issue]

30. července 2010 v 19:41 | Kikinka |  News
ash-and-ve.org
Vypadá to že by se měla Ashley v říjnu objevit na titulní straně časopisu American Cheerleader Magazine...Informovala nás o tom editorka časopisu Brittany Geragotelis,která připravila takovou menší hádanku o tom kdo vlastně na obálce bude...

*Je to: Herečka,zpěvačka a tanečnice.
*S herectvím začala ve věku 3 let.
*Její sestra je také herečka.

Praví fanoušci by měli poznat že jde nejspíš o Ashley ;))

JULY 29TH - Leaving her home in Toluca Lake

30. července 2010 v 13:17 | Kikinka |  Candids 2010
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Mám pro vás další fotky :)Tentokrát byly pořízeny před domem Ashley,když odcházela na akci The CW Hellcats TCA Panel...Jak už jsem psala v minulém článku,vypadala úžasně♥

JULY 29TH - The CW Hellcats TCA Panel

30. července 2010 v 11:13 | Kikinka |  Events 2010
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Včera se konala další akce CW Hellcats TCA Panel...Ashley vypadala naprosto dokonale,moc jí to slušelo!

Hellcats:Promo photo 3#

30. července 2010 v 11:08 | Kikinka |  Hellcats/Promotional photos
http://oh-missashleyinka.blog.cz/Na fotce můžeme vidět novou promo fotku k Hellcats,bohužel v mizerné kvalitě,protože ji nějaký fanoušek asi vyfotil...




JULY 28TH - Ashley filming Hellcats

29. července 2010 v 17:30 | Kikinka |  Hellcats/On the set & reharsals
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Pár fotek z natáčení Hellcats,ještě předním než se Ashley vrátila zpět do LA ;)

JULY 28TH - The CW And Showtime Summer Press Tour Party Inside

29. července 2010 v 13:17 | Kikinka |  Events 2010
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Ještě fotky,které byly pořízené ve vnitř :)Ashley to moc sluší♥♥♥

JULY 28TH - The CW And Showtime Summer Press Tour Party Arrivals

29. července 2010 v 13:12 | Kikinka |  Events 2010
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Akce se nakonec konala včera,je v tom trochu zmate,ale to už není důležité,protože se objevily fotky :)Musím říct že Ashley vypadala úchvatně,naprosto skvělý outfit,měla zajímavé boty,které jsou podle mě dokonalé,jen ta sukně na mě působí tak nějak...nevím,ale k outfitu se hodí;)No,co říct?Užijte si fotky!

Ashley to Attend 2010 Television Critics Association Summer Press Tour[UPDATE]

29. července 2010 v 11:29 | Kikinka |  News
Před pár dny jsem vás informovala že se As zúčastní akce 2010 Television Critics Association Summer Press Tour,která se měla konat 6-8.srpna...Avšak akce se má konat už dnes 29.července...
ash-and-ve.org

Ashley je zpět v LA!

29. července 2010 v 11:12 | Kikinka |  News
Ashley nám na Twitteru napsala že už je doma :)Ještě předtím nám napsala že měla menší nehodu...No,doufám že se co nejdřív objeví nějaké novinky;)
ash-and-ve.orgTwitter messages:
-Jsem doma!!!!! Yay! Jsem tak nadšená že vidím svoji rodinu a svého přítele ;)
-Právě jsem skočila s prací a jsem na cestě domů do la!!!!! Yay
-Měla jsem skvělý víkend,kromě toho že jsem si skřípla prst ve dveřích :/

Videografie

27. července 2010 v 19:19 | Kikinka |  Videography
http://oh-missashleyinka.blog.cz/

Název:Crank It Up
Rok:2009
Album:Guilty Pleasure
Režisér:Scott Speer
Speciální hosté:Jacob Fatoorechi, Caroline Clark a Mike Torres

----------------------------------------------------------------------------------------

http://oh-missashleyinka.blog.cz/

Název:It's Alright, It's OK
Rok:2009
Album:Guilty Pleasure
Režisér:Scott Speer
Speciální hosté:Adam Gregory & Brittany Snow

----------------------------------------------------------------------------------------


Název:Suddenly
Rok:2007
Album:Headstrong
Režisér:Scott Speer
Speciální hosté:Josh Henderson

----------------------------------------------------------------------------------------


Název:Not Like That
Rok:2007
Album:Headstrong
Režisér:Scott Speer
Speciální hosté:Jennifer Tisdale

----------------------------------------------------------------------------------------


Název:He Said, She Said
Rok:2007
Album:Headstrong
Režisér:Scott Speer
Speciální hosté:Jennifer Tisdale & Josh Henderson

----------------------------------------------------------------------------------------


Název:Kiss The Girl
Rok:2006
Album:The Little Mermaid
Režisér:Neznámí
Speciální hosté:V tomto videoklipu nebyli žádní speciální hosté

Diskografie

27. července 2010 v 14:58 | Kikinka |  Discography
http://oh-missashleyinka.blog.cz/

Tracklist:
1. Acting Out
2. It's Alright, It's OK
3. Masquerade
4. Overrated
5. Hot Mess
6. How Do You Love Someone
7. Tell Me Lies
8. What If
9. Erase & Rewind
10. Hair
11. Delete You
12. Me Without You
13. Crank It Up
14. Switch

Bonus Tracks:
15. I'm Back
16. Watcha Waiting For


Datum vydání:6.července 2009,Warner Bros. Records

----------------------------------------------------------------------------------------


http://oh-missashleyinka.blog.cz/

Tracklist:
1. Intro
2. So Much For You
3. He Said, She Said
4. Be Good To Me
5. Not Like That
6. Unlove You
7. Positivity
8. Love Me For Me
9. Goin' Crazy
10. Over It
11. Don't Touch (The Zoom Song)
12. We'll Be Together
13. Headstrong
14. Suddenly

Bonus Tracks:
15. Who I Am
16. It's Life

Datum vydání:6.ůnora 2007,Warner Bros. Records



Filmografie

27. července 2010 v 10:40 | Kikinka |  Movies
ash-and-ve.org
2009 - Aliens in the Attic - Bethany Pearson
2008 - High School Musical 3: Senior-Year - Sharpay Evans
2008 - Picture This! - Mandy Gilbert
2007 - Phineas and Ferb - Hlas Candace Flynn
2007 - High School Musical 2 - Sharpay Evans
2007 - Kim Possible - Hlas Camille Leon 
2007 - Hannah Montana - Maddie Fitzpatrick
2006 - High School Musical - Sharpay Evans
2005-2008 - The Suite Life Of Zack & Cody - Madeline Fitzpatrick
2002 - The Mayor of Oyster Bay -Neznámá role
2001 - Donnie Darko - Kim,Dorky girl
2001 - Nathan's Choice - Stephanie
1998 - A Bug's Life - Hlas Lead Blueberry Scout

Ashley to Attend 2010 Television Critics Association Summer Press Tour

26. července 2010 v 16:43 | Kikinka |  News
Objevila se úžasná informace,která říká že Ashley se zúčastní dvoudenní akce 2010 Television Critics Association Summer Press Tour v souvislosti s novým seriálem Hellcats.Akce se bude konat v hotelu Beverly Hilton a to od 6. do 8.srpna.Máme se na co těšit :) 
ash-and-ve.org
UPDATE:Akce se koná již dnes,29.června

Hellcats:Behind the scenes

26. července 2010 v 13:09 | Kikinka |  Hellcats/Behind the scenes
Páni...Další fanynka měla štěstí a mohla se vyfotit s Ashley během natáčení Hellcats.Závidím jí...Také napsala na svůj twitter:

Dnes jsem potkala Ashley Tisdale při natáčení Hellcats!další disney star pridána do mého seznamu.Byla tak pěkná taky tak drobná lol!Možná se zítra příjdu podívat znova.Budu aktulizovat můj twitter o tom co se děje tak mě následujte:@theblish
http://oh-missashleyinka.blog.cz/

Behind the scene of Sharpay's Fabulous Adventure

26. července 2010 v 12:55 | Kikinka |  Sharpay's Fabulous Adventure/Behind the scenes
Přidávám sem novou fotku,která byla po´řízena při natáčení SFA...Na fotce můžete vidět  Aleca Mapa,Ashley,Jacka Plotnicka a Austina Butlera :)
http://oh-missashleyinka.blog.cz/

Hellcats:Promo photos 2#

26. července 2010 v 12:42 | Kikinka |  Hellcats/Promotional photos
http://oh-missashleyinka.blog.cz/
Objevily se taky  nové promo fotky.Je to v podstatě jedna a ta samá fotka,ale pokaždé z jiného úhlu.Ashley to tam slušeí,ale je to hrozně moc upravovaný,podle mě až moc...=/

2009-2010©oh-missashleyinka.blog.cz